Meepraten over het beleid van Woonbron?

De CPRW, de bewonersraad van Woonbron, zoekt nieuwe leden. Vind jij het interessant om over het beleid van Woonbron mee te denken, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren als nieuw lid van de bewonersraad. Hoe jong of oud je ook bent, wat je achtergrond ook is, we zijn op zoek naar bewoners met een kritische en frisse blik.

De CPRW adviseert over het beleid van Woonbron en denkt mee over actuele thema’s. Leden van de CPRW zijn ook gesprekspartner in het maken van jaarlijkse prestatieafspraken met gemeenten. Voor Woonbron is het heel belangrijk dat bewoners meepraten. Woonbron steunt daarom de campagne om nieuwe leden te werven voor de bewonersraad.  

Meer informatie over de bewonersraad vind je op de website cprw.nl
Heb jij interesse? Stuur een e-mail naar secretariaat@CPRW.nl 

 

Labels:

Over ons

De CPRW is de bewonersraad van Woonbron. De leden zijn de wettelijke vertegenwoordigers van alle huurders en eigenaren van woningen van Woonbron. De CPRW adviseert over diverse beleidszaken, denkt mee over actuele thema’s en waar nodig signaleert zij problematiek. Binnen een corporatie als Woonbron met 45.000 woningen in Rotterdam, Nissewaard, Delft en Dordrecht spelen er altijd wel zaken die door de CPRW kritisch worden gevolgd.